Vad är Vpulp?

Som vi redan har nämnt på startsidan var vårt syfte med Vpulp från början att producera digitalt material åt företag, för att undvika överflödig användning av pappersmassa. På senare tid har vi övergått till att istället fokusera på att sprida information till våra besökare, och har då valt att främst fokusera på inredningstips som rör hobby och trädgård, samt hem och inredning, eftersom det ligger oss varmt om hjärtat. Dessutom kändes det som en naturlig övergång till hem och inredning, då vi har publicerat många digitala tidskrifter inom dessa ämnen tidigare.

Vårt övergripande syfte med Vpulp.se finns fortfarande kvar, vi vill fortfarande fokusera på att hjälpa konsumenter att enkelt få tillgång till information och trycksaker på ett snabbt och enkelt sätt, samtidigt som vi månar om miljön och allas vår framtid.

Vpulps historia

Vpulp startades från början ur en miljösynpunkt, då vi ville hjälpa främst företag att nå ut till sina kunder. För att minska användningen av pappersmassa, hjälpte vi till att publicera tidningar, kataloger m.m. digitalt, istället för i den traditionella tryckta formen.

Genom oss på Vpulp kunde våra kunder lättare synas på internet, samtidigt som de gjorde en insats mot miljön. Dessutom underlättade vi för konsumenterna när de skulle hitta och söka efter information digitalt.

I takt med att den digitala världen utvecklas alltmer, började företag utveckla sina egna digitala kataloger, tidskrifter m.m., och därför var det inte längre lönsamt för oss att fortsätta med vår digitala marknadsföring.

Istället har vi valt att fokusera på att producera eget material, och bidra med information till er besökare.

Kontakta Vpulp

Om du undrar över något, är du varmt välkommen att ta kontakt med oss. Det gör du enklast via vårt kontaktformulär.